top of page
DSC06347.JPG

YDELSER

Hvad tilbyder vi?

LIVE STREAMING

Vi tilbyder at komme med vores professionelle udstyr og sørge for dit event bliver streamet i bedste kvalitet. Så har du ro og overskud mens vi klarer teknikken. Se eksempler under live.

PRODUKTION AF VIDEO

Vi kommer og filmer en video med jer, som kan lægges på f.eks. sociale medier eller hjemmeside efter den er klippet sammen. Se under video for eksempler.

ANSKAFFELSE OG SETUP

Hvis I gerne vil købe jeres eget udstyr så I kan klare jer selv fremadrettet, så hjælper vi gerne med råd og vejledning til hvad I skal anskaffe. Vi kommer også gerne ud og gennemgår det hele, indstiller det rigtigt og underviser jer i hvordan I bruger det.

INSTRUKTION OG SUPPORT

Har I allerede udstyr som I ikke er helt vandte til, eller som ingen ved hvordan man betjener, så kan vi komme ud og hjælpe jer i gang med gode rutiner, nemme tjeklister og "Do's and Don'ts" når det kommer til streaming.

UDLEJNING

Vi udlejer dele af vores udstyr til private og firmaer, så man selv kan lave video og livestreams uden at det behøver koste en bondegård. Læs mere om vores udlejning på portalen wedio.

bottom of page